OM OSS

Vi är ett ledande profilföretag i Sverige och har många års erfarenhet av branschen. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 10.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment. Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

Kunskap, kvalitet, engagemang, tradition och förnyelse

Azzcon Group AB erbjuder ett brett sortiment av kontorsmaterial, presentreklam, profilartiklar och företagsgåvor. Genom vår verksamhetsbredd slipper våra kunder jaga runt efter nya leverantörer och samarbetspartners. Vi söker alltid nya vägar för profilering och vi hjälper dig att hitta, eller designa, exakt vad du behöver. Detta betyder att vi utöver vårt standardsortiment också kan erbjuda dig lösningar som är helt anpassade till dina speciella önskemål och kampanjer.


De flesta av våra produkter går att beställa både med och utan företagslogotyp. Våra kundmålgrupper utgörs av företag, organisationer och myndigheter geografiskt utspridda över hela Sverige. Med ett omfattande och genomtänkt produktsortiment, som är maximalt kundanpassat, kan Azzcon erbjuda det moderna företaget och kontoret över 12000 artiklar- med tonvikt på tillbehör och förbrukningsartiklar för problemfri verksamhet. Vi arbetar med välkända varumärken och kvalitetsprodukter. Detta är viktigt för oss därför väljer vi omsorgsfullt ut de produkter och tjänster vi erbjuder till våra kunder. Bra kvalitet är god reklam.


Affärsidé


Vår affärsidé är att genom vår verksamhetsbredd erbjuda kunden kreativa konceptlösningar, med endast en leverantör för olika produkter och tjänster. Ett starkt alternativ där vi tillsammans med kunden utvecklar och tillhandahåller högkvalitativa produkter och tjänster.


Vision


Vi vill alltid vara kundens bästa partner och erbjuda ett helhetskoncept inom kontorsmateriel, datatillbehör, presentreklam, profilkläder och yrkeskläder. Vi vill skapa starka och långvariga relationer med våra kunder.


Azzcon Group AB